top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraOlda

Co s fotografiemi?

Často dostávám na předsvatební schůzce dotaz: "Co nám doporučíte, jak si máme ty fotky uschovat, či prezentovat přátelům?". Tak vám tu postupně představím pár "tiskovin" k prezentaci fotografií. Je to jasné, držet papírovou fotografii v ruce je určitě lepší zážitek, než si jí prohlížet na monitoru počítače, či telefonu. A na prvním místě je kvalitní fotokniha. Zdůrazňuji KVALITNÍ. Není dobrý nápad využít různých slevomatových akcí a najít si co nejlevnější alternativu na trhu. Sám jsem za svojí pětadvacetiletou praxi vyzkoušel velké množství tiskáren v Čechách i jinde v Evropě. A s čistým svědomím doporučuji tisk u Kvalitních fotek. Ručně vyráběná fotokniha, velké množství možností designu, dokonalost... Když si u mne objednáte k fotografování i knihu, bude to právě kniha od kvalitních fotek.

A i letos vám můžu ze svatby vytvořit PARENT’S BOOK SET za zvýhodněnou cenu. A co to je za set? Je to set tří fotoknih pro novomanžele a jejich rodiče. Jedna kniha velikosti 30x30 cm a dvě 20c20 cm.

Jestliže chcete vyzkoušet jakýkoli tisk u Kvalitních fotek, zadejte kód OLDRICHPRUCHACO a máte slevu 10% na celou objednávku :)


bottom of page